x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 3 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 3 iunie 2004

03 Iun 2004   •   00:00

Jerry Gane s-a antrenat, dar n-a semnat

Dat ca sigur la Universitatea Craiova, Ionel Tersinio Gane inca nu a semnat pentru echipa care l-a lansat in fotbalul mare. "Am facut un singur antrenament cu baietii pentru a ma mentine in forma. Am vorbit cu Mircea Rednic o eventuala colaborare in sezonul viitor, dar momentan nu am parafat vreo intelegere. Vreau sa joc la Universitatea, echipa mea de suflet, si mai ales sa lucrez cu Mircea. In urmatoarele zile vom negocia si o sa vedem daca ajungem la un acord", a declarat atacantul si golgeterul elvetienilor de la Grasshoper Zurich.

HCM Constanta, aproape de titlu

Dinamo Bucuresti a pierdut primul meci al finalei Ligii Nationale de handbal masculin, cu scorul de 27-30 (14-16), in fata formatiei HC Municipal Constanta. "Titlul nu este pierdut, mai avem de disputa un meci sau chiar doua, dar daca acesta va fi castigat de HCM Constanta, pot spune ca este meritat", a declarat antrenorul dinamovistilor, Ion Mocanu. De partea cealalta, Aihan Omer a fost rezervat privind soarta titlului: "Mai sunt doua meciuri, iar Dinamo este o echipa redutabila in deplasare. Nu pot spune ca suntem deja campioni". Mansa secunda va avea loc maine, la Constanta, urmand ca sambata sa se dispute si cel de al treilea meci, in cazul in care rezultatul cumulat va fi unul de egalitate. (Cosmin Smochina)

Vitali Klitschko crede in Doroftei

Campionul mondial al "greilor", ucraineanul Vitali Klitschko, si fratele sau, Vladimir, s-au aflat pentru doua zile in Bucuresti pentru a participa la o actiune caritabila, "Maratonul binefacerii", organizata de UNESCO. Referitor la meciul pe care Leonard Doroftei (foto) il va sustine pe 24 iulie in compania americanului Arturo Gatti, Vladimir Klitschko a precizat ca "Mosu" are mari sanse de a deveni campion. "Arturo Gatti este un pugilist cunoscut in toata lumea, si este o sansa pentru Doroftei sa devina campion. Ii doresc mult succes", a mai spus Vladimir.

2,5 milioane de euro pentru Murinho

Gruparea engleza patronata de magnatul rus Roman Abramovici a ajuns la un acord cu conducerea proaspetei castigatoare a Ligii Campionilor, FC Porto, referitor la achizitionarea tehnicianului Jose Murinho. Potrivit postului de radio TSF, clubul englez a acceptat sa plateasca peste 2,5 milioane de euro gruparii FC Porto in schimbul anularii intelegerii lui Mourinho, care mai avea contract pe doua sezoane. Astfel, Mourinho va semna un contract pe 3 ani cu gruparea engleza, unde va primi un salariu lunar de 650.000 de euro.
×
Subiecte în articol: sport