x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 4 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 4 iunie 2004

04 Iun 2004   •   00:00

"Printul" a castigat Cupa Presedintelui

Echipa antrenata de Ilie Balaci, Al Ahli din Dubai, a castigat Cupa Presedintelui, dupa ce a trecut in finala, cu scorul de 2-1, de Al-Shaab. "A fost destul de greu pentru ca am jucat fara 7 titulari si cu 4 jucatori sub 18 ani, deoarece in ultimul meci am avut un arbitraj ostil", a declarat Balaci pentru care Cupa Presedintelui reprezinta cel de-al 22-lea trofeu cucerit ca antrenor in lumea araba. Finala a fost si un duel al orgoliilor intre Balaci si antrenorul lui Al-Shaab, Zoran Filipovici, contra caruia romanul a obtinut cea de-a treia victorie.

Show la Timisoara

La finalul partidei dintre "Poli" AEK si Gloria Bistrita, cei 15.000 de spectatori au urmarit un show fotbalistic intre echipa "alb-violetilor" din anii ’90 si una a invitatilor. Din prima au facut parte, printre altii, Varga, Fl. Batranu, Ionut, Vlaicu, Bungau, Cuc si Baban, iar printre VIP-uri s-au aflat presedintele gazdelor, Toni Dobos, Stangaciu, Sabau, Gusatu, Sasu, Rotariu, Ilie Stan si Buia. (Daniel Neacsu)

"Flocea" a fiert in tribuna

Antrenorul Petrolului, Florin Marin, nu a luat loc pe banca tehnica a echipei sale in partida de la Alba Iulia din cauza unei pneumonii. In tribuna, cel poreclit "Flocea" s-a manifestat zgomotos pe toata durata primei reprize, facand naveta intre tribuna oficiala si banca de rezerve. La 1-0 pentru gazde, tehnicianul "gazarilor" a facut o dubla schimbare surprinzatoare, cei introdusi fiind Todoran si Vasile Ghindaru, doi fotbalisti fugiti de la echipa, ultimul chiar in aceasta saptamana. (Adrian Simion, Alba Iulia)

Danciulescu rateaza finala Cupei

Desi meciul nu avea o miza importanta pentru Dinamo, Ioan and one a decis sa trimita in teren echipa de baza, cu exceptia portarului, Gaev inlocuindu-l pe titularul Cristi Munteanu. Numai ca tehnicianul dinamovist si-a pus mainile in cap in minutul 80, atunci cand Danciulescu a fost eliminat de "centralul" Sebastian Coltescu, pentru un gest nesportiv. Golgeterul campionatului l-a impins pe Costel Enache si va rata astfel finala Cupei Romaniei, care se disputa duminica.

Piturca contestat de fani

Pe stadionul Steaua au fost prezenti ieri 12.000 de spectatori. Cei mai multi dintre ei l-au contestat pe antrenorul Victor Piturca, cerandu-i sa plece de la Steaua. "Piturca unde e titlul?" si "Piturca pleaca din Ghencea" au scandat fanii "ros-albastrilor". In plus au fost afisate si bannere impotriva tehnicianului stelist: "Piti, ca stelist te respectam, dar rezultate cu altii sa incercam!", "Obiectiv ratat, nici un vinovat?" si "Inca un an fara titlu, visul e acum sinistru". In schimb, lui Rica Neaga i s-a cantat "La Multi Ani", cel mai bun jucator al Stelei din retur implinind azi 25 de ani. (Cosmin Smochina)

Nu si-a facut baremul

Prin victoria obtinuta ieri, la despartirea de Divizia A, in fata brasovenilor, FC Oradea si-a indeplinit baremul necesar pentru a nu fi depunctata in editia urmatoare a Diviziei B. Elevii lui Musznay au incheiat campionatul cu 26 de puncte, cu unul mai mult decat era necesar.
×
Subiecte în articol: sport