x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei 7 mai 2004

SPORT - Stirile zilei 7 mai 2004

07 Mai 2004   •   00:00

Finala de la Sevilla, azi, la TV Romania 1

Azi se implinesc 18 ani de la cea mai mare performanta a fotbalului romanesc. Pe 7 mai 1986, la Sevilla, Steaua cucerea Cupa Campionilor Europeni, invingand pe FC Barcelona cu 2-0, dupa executarea penalty-urilor. TV Romania 1 a pregatit o frumoasa surpriza microbistilor programand, azi, de la 16:30, inregistrarea memorabilei finale. Sa ne reamintim de echipa de atunci a Stelei, antrenata de Emerich Ienei: Duckadam - Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu - L. Balan (Iordanescu), Majearu, Bölöni, Balint - Lacatus, Piturca (Radu II).

Dinel Staicu, ofiter de presa

Patronul Universitatii Craiova este noul ofiter de presa al clubului. „Timp de o luna de zile, baietii din lot m-au delegat pe mine sa conduc conferintele de presa. Asta ca sa mai apar si eu la televizor, ca este campanie electorala si nu mai am voie", a comentat Staicu, acesta fiind candidat pentru postul de primar al Craiovei. Despre clauza de 1 milion de dolari a lui Plesan, patronul „alb-albastrilor" a declarat: „Sa-si puna pofta in cui doritorii. De asemenea, Guso, Daouda si Papura au urmatoarea clauza: plecarea mea de la Universitatea". (Mario Morcov)

Pavel, in „optimi" la Roma

Tenismanul roman Andrei Pavel s-a calificat in optimile de finala a turneului de la Roma, dotat cu premii in valoare 2.425.500 de euro. „Cneazul" l-a invins ieri pe Lleyton Hewit, cap de serie numarul 15, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, bifand al doilea succes stagional in fata australianului. Pavel, care pana in prezent a primit 15 puncte ATP si un cec in valoare de 26.730 de euro, il va intalni in faza urmatoare a competitiei pe spaniolul David Sanchez. (Daniel Stan)

Lifesport pe luna mai

Cititorii revistei Lifesport vor avea parte de subiecte incendiare in numarul din luna mai, printre care un amplu interviu cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir. Iubitorii judo-ului vor gasi un material de prezentare a Campionatelor Europene, care vor avea loc in aceasta luna la Bucuresti, precum si de un interviu cu Marius Vizer, presedintele Uniunii Europene de Judo. In cele 98 de pagini ale revistei, exclusiv color, mai puteti citi reportaje cu vilele de la Breaza ale lui Anghel Iordanescu si Mircea Lucescu, si, nu in ultimul rand, povestea vietii lui Catalin Zmarandescu, bodyguardul presedintelui stelist Gigi Becali.
×
Subiecte în articol: sport