x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

06 Apr 2004   •   00:00

Fiul sefului Politiei din Ryadh vine la Craiova!

Mircea Rednic a inceput deja negocierile pentru intarirea Universitatii. "Puriu" l-a contactat pe mijlocasul saudit Muhsin Al-Qarni, fostul elev al sau la Al-Nassr. Considerat mare speranta a fotbalului din Arabia Saudita, Al-Qarni este international in reprezentativa under 18 si fiul sefului Politiei din Ryadh. "Un jucator care m-a impresionat la Al-Nassr. Va fi un pariu al meu pentru sezonul urmator. L-am asigurat ca isi va putea continua si studiile la Universitatea din Craiova", a confirmat Rednic. (Mihai Igirosanu)

Stelistul Mirancea a decedat intr-un accident rutier

Rugbistul Iancu Antoniu Mirancea, component al CS Steaua, a decedat duminica seara, in jurul orei 21:30, intr-un accident rutier petrecut pe DN 1, pe raza localitatii Balotesti. Mirancea, 20 de ani, conducea autoturismul pe care-l primise cadou de la tatal sau, dinspre Bucuresti spre Ploiesti. Din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul autoturismului, care a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac. Tana- rul provenea de la Scoala Sportiva Steaua si a devenit component al echipei de seniori a clubului in 2003, fiind convocat si in selectionata de tineret a Romaniei.

Napoli da in judecata "Stiinta"

Fostul antrenor al Universitatii Craiova, Nicolo Napoli (foto), a anuntat ca va da in judecata clubul din Banie, cerand despagubiri in valoare de 250.000 de euro. "Voi depune memorii la FRF, LPF si, daca nu se va rezolva nimic, voi ajunge la FIFA", a spus italianul, care a mai declarat ca i-a fost luata masina si era chiar sa fie dat afara din casa. In replica, Dinel Staicu a spus: "Ii voi face dosar penal! Am crezut ca vrea sa faca performanta, dar pe el l-au interesat doar banii. Gestul lui Badaluta de a fura este cel al unui inger, pe langa ce a facut Napoli!". (Mario Morcov)

Pavel, 20 ATP

Andrei Pavel ocupa locul 20, cu 79 de puncte, in clasamentul ATP 2004 Race, dat publicita- tii ieri la Monte Carlo. "Cneazul ", care a ajuns saptamana trecuta pana in sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, a urcat 10 pozitii in ierarhia intocmita pe baza rezultatelor obtinute in acest an. Un alt tenisman roman, Victor Hanescu, se afla pe locul 81, cu 21 de puncte, fiind in cadere cinci pozitii fata de clasamentul precedent. Primele trei locuri sunt ocupate de elvetianul Roger Federer (379 puncte), americanii Andy Roddick (242 puncte) si Andre Agassi (165 puncte).

Arsenal - Chelsea, pentru semifinale

Chelsea va incerca astazi sa obtina biletele pentru semifinalele Ligii Campionilor. Dupa 1-1 acasa cu Arsenal in prima mansa a "sferturilor", echipa lui Claudio Ranieri porneste cu sansa a doua in intalnirea de pe "Highbury". Mai ales ca albastrii au adunat 17 meciuri fara sa cunoasca succesul in fata vecinilor "tunari". Adrian Mutu este anuntat titular la Chelsea, dar Ranieri nu va conta pe accidentatii Cudicini si Veron si pe capitanul Desailly, suspendat. De partea cealalta, Arsene Wenger nu se va putea baza pe Reyes si Ljungberg, ambii loviti in meciul cu Manchester United din semifinalele Cupei Angliei.

×
Subiecte în articol: sport