x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

04 Mar 2004   •   00:00
Mircea Lucescu, tras la raspundere

Conducerea lui Besiktas i-a cerut lui Mircea Lucescu sa explice rezultatele slabe inregistrate in ultimul timp, in cadrul unei intrevederi care a avut loc la resedinta presedintelui Serdar Bilgili. Lucescu a recunoscut ca echipa sa nu a jucat bine in ultimul timp, din cauza problemelor de concentrare si a lipsei increderii in fortele proprii. Tehnicianul roman s-a mai plans de jocul dur al adversarilor si de prestatia arbitrilor. Dupa ce a ascultat argumentele lui Lucescu, Serdar Bilgili si-a exprimat sprijinul fata de tehnicianul roman. (Delia Gomoescu)

Bursa are antrenor nou

Iulian Miu, Cornel Frasineanu si Bogdan Vintila au un nou antrenor la Bursaspor. Nejat Biyedic a semnat un contract pe o perioada de un an si jumatate cu gruparea turca, luandu-i locul lui Umit Kayihan, cel care fusese numit la conducerea echipei dupa demisia lui Gheorghe Hagi (foto). "Sunt convins ca Bursaspor va trece peste situatia dificila in care se afla", a declarat Nejat Biyedic. Dupa 23 de etape, Bursa ocupa locul 17 in clasament, penultimul, cu doar 17 puncte.

Si tineretul joaca la Glasgow

Meciul amical dintre selectionatele de tineret ale Scotiei si Romaniei se va juca pe 30 martie, pe stadionul "Firhill" din Glasgow si nu la Motherwell, asa cum era programat initial. Potrivit cotidianului "Daily Record", arena "Fir Park" din Motherwell nu este inca pregatita sa gazduiasca un astfel de meci. In schimb, partida dintre primele reprezentative ale Scotiei si Romaniei se va disputa conform programului, pe 31 martie, pe stadionul "Hampden Park" din Glasgow.

Ronaldinho invata turceste

Dupa ce a spart un vitraliu al catedralei din Compostella, brazilianul Ronaldinho s-a apucat sa invete limba turca. "Face acest lucru ca sa il ajute pe colegul sau de la Barcelona, portarul Rustu Recber, despre care se stie ca are probleme de comunicare", scrie cotidianul "Fanatik". Jucatorul Barcelonei a invatat deja cateva cuvinte de uz general.

Manchester United este cel mai bogat club din lume

Manchester United e cel mai bogat club de fotbal din lume, inregistrand venituri de 251,4 milioane de euro in intervalul 2002-2003. Manchester este pentru a saptea oara consecutiv in fruntea acestui clasament, care ia in consideratie vanzarile biletelor, ale produselor cu insemnele clubului si veniturile din drepturile de televizare. Campioana Angliei este urmata de cluburile italiene Juventus Torino si AC Milan, in timp ce spaniolii de la Real Madrid se afla pe locul 4.

Houllier, amenintat cu moartea

Managerul echipei Liverpool, Gerard Houllier, a primit o scrisoare de amenintare cu moartea. "Am considerat aceasta intamplare suficient de ingrijoratoare pentru a o semnala politiei, care a declansat o ancheta. Nu dorim sa dramatizam, dar astfel de scrisori nu pot fi ignorate", s-a precizat intr-un comunicat al gruparii engleze. Dupa ce "cormoranii " au fost eliminati luna trecuta atat din Cupa Angliei, cat si din Cupa Ligii, pe peretii centrului de antrenament al clubului au fost scrise multe insulte la adresa antrenorului francez.

Esecuri la CM de la Doha

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a pierdut ieri cu 3 - 0 in fata reprezentativei Hong Kong-ului, in etapa a patra a grupei B, din cadrul Campionatelor Mondiale de la Doha. Dupa acest rezultat, Romania ocupa locul trei in grupa cu 6 puncte si urma sa intalneasca Ungaria, in ultima runda. De asemenea, selectionata masculina de tenis de masa a fost invinsa cu 3 - 1 de formatia Norvegiei, in etapa a treia a grupei D, esalonul secund. Inaintea ultimului meci cu Polonia, programat astazi, Romania ocupa ultimul loc in grupa, cu 4 puncte.

×
Subiecte în articol: sport