x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stitile zilei - 27 august 2004

SPORT/Stitile zilei - 27 august 2004

27 Aug 2004   •   00:00
40 DE MILIOANE DE EURO PENTRU ROONEY! Conform cotidianului The Sun, Manchester United a facut o oferta de aproape 40 de milioane de euro pentru achizitionarea noului pusti-minune al fotbalului englez, Wayne Rooney (foto), de la Everton. Potrivit sursei citate, clubul englez a egalat astfel oferta facuta anterior de Newcastle United, pe care actuala grupare a fotbalistului a respins-o deja. Clubul din Manchester este dispus sa plateasca o suma de pana la 45 de milioane de euro pentru internationalul englez, caruia ii ofera un salariu saptamanal de 134.000 de euro.

IN BANIE TACURA CU TOTII.Cu trei zile inaintea importantului meci cu Steaua, conducerea Universitatii Craiova, mai corect spus ce a mai ramas din ea dupa plecarea presedintelui Pavel Badea, a luat decizia de a nu mai vorbi cu presa. Doar ca aceasta forma de "silenzio stampa" este o hotarare unica: nu numai jucatorii si oficialii nu vor mai discuta pe termen nelimitat cu reprezentantii mass-media, ci insusi ofiterul de presa, care, o alta premiera pe plaiuri mioritice, este de sex feminin.

L-AU LUAT PE OMUL LUI "VAMA". ficialii echipei din Alba-Iulia l-au transferat zilele trecute pe Ionut Voicu, ultima oara la echipa maghiara Videoton, de unde a plecat din postura de jucator liber. Fotbalistul se afla in proprietatea presedintelui Rapidului, Dinu Gheorghe, cunoscut sub apelativul "Vama", si in tara a mai evoluat, printre altele, la Dinamo, Rocar si Rapid.

GALATA VREA SA SCAPE DE PETRE. Chiar daca antrenorul Gheorghe Hagi l-a laudat in dese randuri pe Ovidiu Petre,conducerea clubului Galatasaray Istanbul doreste insistent, conform cotidianului Fanatik, sa renunte la serviciile internationalului roman. Printre altele, lui Petre i s-ar fi propus chiar un imprumut pentru un an la FC National, rastimp in care i se achita si jumatate din salariu, insa a refuzat.

PAVEL INCEARCA LA US OPEN. Desemnat cap de serie numarul 16, Andrei Pavel il va intalni pe finlandezul Jarkko Nieminen in primul tur la US Open, al patrulea turneu de Grand Slam al sezonului. Tot in runda inaugurala, Victor Hanescu il va intalni pe thailandezul Paradorn Srichaphan, cap de serie numarul 15. Altfel, Gabriel Moraru s-a calificat miercuri seara in sferturile de finala ale "challanger-ului" de la Manerbio (Italia), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de euro. La Buhara, in Uzbekistan, Florin Mergea s-a calificat in sferturile de finala ale unui challanger, dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport