x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORTUL - DINAMO 0-2 / Studenti resemnati

SPORTUL - DINAMO 0-2 / Studenti resemnati

de Sorin Anghel    |    24 Oct 2005   •   00:00
SPORTUL  -  DINAMO 0-2 / Studenti resemnati

Gasca nebuna a lui Dan Petrescu si-a dovedit inca o data limitele atunci cand are in fata una dintre echipele grele ale campionatului. Dinamo s-a impus fara prea mari emotii in Regie, in fata unui adversar care nu poate face fata mizelor importante.

Dupa startul ratat din grupele Cupei UEFA, trupa lui Ioan Andone a avut parte de meciul nimerit pentru repararea moralului. Sportul a miscat doar in prima repriza, pana cand Florin Bratu a deschis scorul, iar apoi a cazut definitiv.

SATISFACTIE. In frunte cu antrenorul Andone, "cainii" s-au aratat multumiti de victoria care ii mentine in grafic. "E bine ca am reusit sa continuam seria pozitiva din campionat. A existat oboseala in jocul echipei, dar pentru jocurile urmatoare nu voi schimba decat foarte putin, eventual unul sau doi jucatori", a declarat tehnicianul dinamovistilor. Autorul golului doi, care a "sigilat" succesul lui Dinamo, Alexandru Baltoi, s-a aratat foarte satisfacut si optimist: "Este foarte bine ca am castigat si ca Dinamo ramane favorita la cucerirea titlului".

MOTIVE. De partea cealalta, antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a parut resemnat cu faptul ca formatia sa nu poate face fata echipelor puternice. "Sunt foarte suparat ca in meciurile cu echipele puternice din Bucuresti nu ne putem depasi conditia de echipa de pluton. Oricum, cred ca acest 0-2 este un rezultat mincinos. In repriza secunda, Dinamo nu si-a creat ocazii, dar a reusit sa inscrie cand noi toti dormeam. Daca marcam la 0-0, cred ca altul era rezultatul. Dinamo, Steaua si Rapid joaca intr-un campionat al lor, iar celelalte echipe se lupta doar pentru pozitii cat mai apropiate de podium. Diferenta e ca noi avem un buget de un milion de dolari, iar Dinamo, unul de 9 milioane", a declarat tehnicianul trupei din Regie.

×
Subiecte în articol: sport dinamo