x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sportul Studenţesc produce "bomba"

Sportul Studenţesc produce "bomba"

15 Oct 2008   •   00:00
Sportul Studenţesc produce "bomba"

Singura echipă dintre "granzii" Ligii 1 care şi-a manifestat public dezinteresul pentru Cupa României, Steaua, a şi fost eliminată din faza 16-imilor de finală.



Singura echipă dintre "granzii" Ligii 1 care şi-a manifestat public dezinteresul pentru Cupa României, Steaua, a şi fost eliminată din faza 16-imilor de finală.
Cu majoritatea titularilor lăsaţi pe margine, Steaua a părăsit din nou competiţia KO încă din primul tur. Mediocră în Liga a 2-a, Sportul Studenţesc a realizat aseară marea surpriză a Cupei, "gaşca nebună" din Regie învingând fără prea mari probleme garnitura de rezerve sau juniori a roş-albaştrilor. La Urziceni, Costin Curelea şi Dacian Varga au semnat golurile unei victorii surprinzătoare doar pentru statisticieni. În realitate, Steaua nu prea a contat, fazele la poarta Sportului putând fi numărate pe degetele unei singure mâini. Ultimul trofeu câştigat de roş-albaştri rămâne consemnat în urmă cu nouă ani. În partida de ieri, la Steaua au debutat ca titulari juniorul Mihai Filip, Andrei Ionescu şi atacantul bolivian Ricardo Pedriel. Fundaşul polonez Pawel Golanski, abia revenit pe gazon, a fost înlocuit la pauză, deoarece a acuzat probleme musculare. "Îmi cer scuze faţă de suporterii care au venit să ne încurajeze. Cel mai mult mă doare atitudinea unor jucători, care ar trebui în primul rând să se respecte pe ei şi să-şi respecte meseria. Nu doar simpla prezenţă pe teren îţi asigură victoria. Dacă conducerea consideră că eu şi jucătorii trebuie să fim sancţionaţi financiar, trebuie să ne supunem", a spus antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş. "Păcat că ne-a bătut Sportul, nu acestea erau scopul şi dorinţa noastră, dar nu trebuie să facem o tragedie din asta", a declarat după meci preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală.


Grigoraş, nemulţumit

Antrenorul următoarei adversare din Liga 1 a Stelei, Oţelul, Petre Grigoraş, s-a arătat extrem de supărat după victoria chinuită, 2-1, contra Tricolorului Breaza, din Liga a 3-a. "Am jucat execrabil. Nu pot să remarc nimic în evoluţia noastră. Am avut în faţă un adversar de liga a 3-a, nu liderul din cea de-a doua divizie, cum s-a întâmplat cu Dinamo. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu pot să remarc nimic. Singurul lucru bun pe care l-am făcut este că am câştigat!", a spus Grigoraş.

×
Subiecte în articol: sport