x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ana Maria Brânză: "Fără medalie nu aveam ce să căutăm în ţară!"

Ana Maria Brânză: "Fără medalie nu aveam ce să căutăm în ţară!"

13 Noi 2010   •   22:33
Ana Maria Brânză: "Fără medalie nu aveam ce să căutăm în ţară!"

Sportiva Ana Maria Brânză, componentă a echipei de spadă a României, care a cucerit medalia de aur la CM de scrimă, a declarat sâmbătă seara, la revenirea în ţară, că abia acum începe să realizeze performanţa obţinută la Paris.

"Suntem foarte încântate de această medalie, mai ales că evoluţia de la individual a fost foarte slabă. Am vorbit cu fetele înaintea probei pe echipe şi ne-am propus să tragem foarte tare pentru a obţine măcar o medalie, altfel nu avem ce să căutăm în ţară. De această dată ne-am înţeles foarte bine şi am fost foarte unite. Anca Măroiu a fost accidentată, însă am încercat să păstrăm acest secret pentru adversarele noastre, care au tratat-o cu mult respect", a spus Ana Maria Brânză.

"Când eram pe podium, mă gândeam la cei de acasă. Chiar dacă în acele momente nu simţeam bucuria foarte tare, pentru că ştiu prin câte am trecut ca să ajungem aici, acum încep să realizez ceea ce am obţinut. Oricum, succesul de la CM nu însemnă că trebuie să ne culcăm pe o ureche, iar de mâine trebuie să uităm de această medalie, să ne continuăm munca şi să ne pregătim să aducem o nouă medalie de la JO", a mai declarat Ana Maria Brânză.

×