x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Arieseni - Se schiaza mult mai bine dupa pranz

Arieseni - Se schiaza mult mai bine dupa pranz

de Sorin Anghel    |    11 Feb 2007   •   00:00
Arieseni - Se schiaza mult mai bine dupa pranz

Dimineata, partiile sunt inghetate. Dupa ce temperatura creste, zapada se inmoaie si conditiile de schi se imbunatatesc vizibil.

Lumea se bucura in continuare de zapada, sperand ca iarna asta sa se prelungeasca mai mult. Elevii au profitat de saptamana de vacanta ce se-ncheie azi si au mers la schi.

ARDELENESTE. La Arieseni, ieri s-a schiat in conditii excelente pentru Romania. Cine s-a grabit si a venit de la prima ora la partii a avut parte de o zapada bocna. Pistele au fost batute seara, iar peste noapte au inghetat, astfel ca primele ture au semanat cu un patinez pe o bucata de tabla zincata. Ca sa nu-ti pierzi echilibrul, trebuia sa cantezi serios. Cam de pe la ora 11:00 Soarele a inceput sa inmoaie zapada, astfel ca era o adevarata placere sa cobori din varf si pana la baza. Seara, instalatia de iluminat a prelungit ziua de schi, astfel ca turistii s-au retras la culcare abia in jurul orei 21:00.

FITE. Zi excelenta pentru schi si la Sinaia. In Valea Dorului, toate cele trei partii au fost intr-o stare buna, iar Teleferic Prahova a pus in functiune toate instalatiile de transport pe cablu. Printre schiorii care s-au bucurat de zapada din Muntii Bucegi a fost si vedeta Antenei 1, Simona Gherghe. "Este soare si se schiaza foarte bine. Zapada este un pic tare, dar se schiaza foarte bine. Imi era dor de Valea Dorului", a declarat stirista.
×
Subiecte în articol: ski express