x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute: "Cred că meciul următor va fi aici, în România"

Bute: "Cred că meciul următor va fi aici, în România"

25 Mar 2011   •   14:42
Bute: "Cred că meciul următor va fi aici, în România"
Sursa foto: /Intact Images

Campionul mondial la box, Lucian Bute, a sosit azi pentru câteva zile în România, susţinând o conferinţă de presă la Aeroportul Otopeni.

"După fiecare meci vin în România, aici m-am născut, sînt român şi mîndru de acest lucru. De fiecare dată vin cu drag acasă. Mă simt foarte bine, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru sănătate şi pentru puterea de muncă, m-am antrenat bine, am avut un adversar bun, unul dintre cei mai buni, Magee, un irlandez cu capul tare care nu a făcut pasul înapoi. Foarte mulţi care primesc lovituri în ficat nu se mai ridică. El nu numai că s-a ridicat, s-a mai şi luptat cu mine. Am avut mâna umflată după meci, dar nu e nimic grav. De fiecare dată când vin acasă vin cu mare drag. Indiferent unde voi urca în ring, sunt campionul României!", a spus Bute.

"Domnul Obreja a fost la Montreal şi cred că meciul următor va fi aici, în România. Din punctul de vedere al Interboxului, gala va avea loc în România. Mai sunt de pus la punct detalii. Eu sunt sportiv şi datoria mea e să intru în sală şi să lupt. Următorul meci va fi cred la începutul lui iulie şi nu îmi permit nici o vacanţă acum. De când am devenit campion mondial, am spus că mi-am dorit să mă lupt cu centura pe masă în România. E un vis de-al meu", a spus Bute la sosire.

"Nu pot vorbi de viitorul meu adversar, nu ştiu foarte multe detalii, când vom avea contractele, vom discuta despre adversar, probabil va fi Mikael Kessler, fost dublu campion mondial, dar care a fost accidentat, însă am auzit că e gata să revină în ring. Totul e posibil. Dacă nu va fi în vară, poată în toamnă. Totul depinde de el, eu sunt gata să mă bat cu oricine. Vreau să-i iau la rând, să le dovedesc că sunt cel mai bun. Vreau să fac performanţă, să unific centurile, să ajung în Hall of Fame, să boxez la Madison Square Garden, vreau să fac istorie. Voi avea timp să mă distrez, să mănânc sarmale, dar acum sunt pregătit să intru şi mâine în sală", a mai spus campionul român.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi