x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Campionatul European de tenis de masă 2024: Finală și semifinală la Linz pentru Bernadette Szocs

Campionatul European de tenis de masă 2024: Finală și semifinală la Linz pentru Bernadette Szocs

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2024   •   23:00
Campionatul European de tenis de masă 2024: Finală și semifinală la Linz pentru Bernadette Szocs
Sursa foto: FB Federația Română de Tenis de Masă /Bernadette Szocs

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs va juca în cel puțin una dintre finalele Campionatului European 2024. Duminică, ea își va apăra titlul continental la tenis de masă, în proba de dublu feminin. De asemenea, românca va juca în semifinale, în proba de simplu.

Agenția Națională pentru Sport anunță că duminică, de la ora 16:30, România se pregătește pentru o finală spectaculoasă la Campionatul European Individual 2024. Bernadette Szocs și partenera sa, Sofia Polcanova (Austria), vor lupta pentru a-și apăra titlul continental la tenis de masă, în proba de dublu feminin.

„În semifinale, Bernadette și Sofia au învins perechea Izabela Lupulesku/Sabina Surjan (Serbia), într-un meci plin de răsturnări de situație. După ce au pierdut primul set, au revenit puternic și s-au impus cu 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3). Acum sunt gata să dea totul în finala împotriva perechii Hana Matelova (Cehia)/Barbora Balazova (Slovacia)”, potrivit Agenției Naționale pentru Sport.

Bernadette Szocs continuă și în proba de simplu, calificându-se în semifinale după ce, în sferturi, s-a impus cu 4-2 în fața sportivei Charlotte Lutz (Franța), urmând să joace împotriva Mariei Xiao (Spania).

„Odată cu calificarea în semifinala care îi garantează bronzul, Bernadette își îndeplinește și un vis, aceasta fiind prima medalie pentru ea, în proba de simplu, la un Campionat European de seniori”, a adăugat Agenția Națională pentru Sport.

Elizabeta Samara și Andreea Dragoman au părăsit competiția de simplu. Elizabeta a fost aproape de un rezultat mare împotriva Sabinei Winter (Germania), într-un meci extrem de disputat, dar a pierdut la limită cu 3-4. Andreea Dragoman, deși a luptat din greu, a cedat în fața favoritei 3, Jia Nan Yuan (Franța), cu scorul de 0-4.

(sursa: Mediafax)

×