x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Carmen Amariei va reveni pe teren în luna februarie

Carmen Amariei va reveni pe teren în luna februarie

19 Ian 2011   •   10:20
Carmen Amariei va reveni pe teren în luna februarie

Carmen Amariei, componentă a campioanei Europei, Viborg HK, dar şi a naţionalei României, va reveni pe teren în luna februarie, după operaţia de menisc, suferită în luna noiembrie.

"Am fost bucuroasă să aflu veştile bune de la medic, după examinarea genunchiului. Ei se aşteptau să fiu aptă de joc undeva prin luna martie, dar se pare că totul a mers foarte bine cu recuperarea, după operaţia de menisc şi cartilaj. La o lună am reluat exerciţiile, iar de 10 zile am reintrat în sala de forţă, care prinde bine la refacerea masei musculare. În 31 ianuarie voi avea încă o examinare medicală, iar dacă totul va fi în regulă, în două săptămâni voi putea să joc. Am luat totul încetul cu încetul, sunt conştientă că trebuie să-mi refac rezistenţa fizică, dar am încredere că totul va fi bine. Îmi pare rău că am pierdut Campionatul European, acesta a fost norocul meu, dar important este să îmi revin complet", a declarat Carmen Amariei, marţi, pentru Mediafax.

Handbalista s-a accidentat la meciul din Liga Campionilor, susţinut de Viborg, cu Dinamo Volgograd, iar în 3 noiembrie a fost supusă operaţiei, în Danemarca. A petrecut ulterior o perioadă acasă, la Cluj, după care s-a întors la Viborg, pentru recuperare.

Carmen Amariei ar putea reintra pe teren în meciul retur, cu FTC Budapesta, pe care Viborg HK îl va susţine în 12 februarie, pe teren propriu, în optimile Cupei Cupelor.

×