x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CE de gimnastică: Aur pentru Sandra Izbaşa la sărituri! Flavius Koczi, noul campion european la sol! - video

CE de gimnastică: Aur pentru Sandra Izbaşa la sărituri! Flavius Koczi, noul campion european la sol! - video

09 Apr 2011   •   15:12
CE de gimnastică: Aur pentru Sandra Izbaşa la sărituri! Flavius Koczi, noul campion european la sol! - video
Sursa foto: /Reuters

UPDATE Sandra Izbaşa a adus cea de-a doua medalie de aur a României la Campionatele Europene de gimnastică de la Berlin, devenind campioană continentală la sărituri! Este prima medalie din palmaresul feminin al României la acest aparat după o pauză de 7 ani!

Cealaltă reprezentantă a ţării noastre în finala de la sărituri, Amelia Racea, s-a clasat doar pe locul 7, după ce, vineri, intrase în posesia medaliei de bronz la individual-compus.

Izbaşa a fost a şasea pe lista de start, fiind notată cu 14.700 şi cu 14.650 la a doua săritură, iar cu media de 14.675 a luat aurul european. Racea a intrat a treia în finală, fiind notată la prima evoluţie, cu 14.000, iar la a doua cu 13.450, obţinând o medie de 13.725, cu care a ocupat locul şapte. Celelalte medaliate au fost Oksana Chusovitina (Germania, 14.537) şi Ariella Kaeslin (Elveţia, 14.287).

Duminică Sandra Izbaşa împreună cu Diana Chelaru vor încerca să câştige medalii la sol.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

După argintul cucerit, vineri, în proba de individual-compus, gimnastul român Flavius Koczi a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în concursul de sol din cadrul Campionatelor Europene de la Berlin!

Românul a avut un exerciţiu foarte bun la finalul căruia a primit 15.500 puncte. Podiumul a fost completat de israelianul Alexander Shatilov cu 15.400 şi de rusul Anton Goloţuţkov cu 15.325.  

×