x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Domeniul schiabil din Poiana Braşov de 25 de milioane de euro

Domeniul schiabil din Poiana Braşov de 25 de milioane de euro

29 Sep 2009   •   00:00

Firma Vectra Service, deţinută de omul de afaceri Marcel Butuza, din Braşov, a câştigat licitaţia privind amenajarea domeniului schiabil din Poiana Braşov, construcţia unui lac de acumulare şi a unei instalaţii de transport pe cablu, valoarea contractului fiind de 100,9 milioane de lei, fără TVA.

Licitaţia pentru selectarea firmei de construcţii, organizată de Primăria Braşov, a avut loc în august, iar contractul atribuit Vectra Service are o valoare de 100,9 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat, marţi, de primărie.

Iniţial, proiectul era estimat la 126,3 milioane de lei.
Investiţia vizează, de asemenea, lucrări de stabilizare a terenului, pentru siguranţa schiorilor şi corectarea unor zone cu pante foarte mari şi periculoase. Totodată, va fi construit un lac de acumulare care să alimenteze instalaţiile de zăpadă artificială.

Vectra Service Braşov a executat mai multe lucrări de construcţie sau întreţinere de drumuri, în special în judeţul Braşov.

Firma a avut anul trecut afaceri de 213,4 milioane de lei, de la 142,1 de milioane de lei în 2007, şi un profit de 6,43 milioane de lei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: staţiuni