x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Dulgheru continuă la Miami. Niculescu şi Halep out!

Dulgheru continuă la Miami. Niculescu şi Halep out!

25 Mar 2011   •   09:36
Dulgheru continuă la Miami. Niculescu şi Halep out!
Sursa foto: /GettyImages

Jucătoarea română Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul 3 al turneului WTA de la Miami, dotat cu premii în valoare totală de 4.500.000 de dolari, în timp ce Monica Niculescu şi Simona Halep au fost eliminate în turul secund, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cotată cu şansa a 26-a la câştigarea titlului şi acceptată directă în turul 2, Dulgheru a trecut în această rundă de Chanelle Scheepers din Africa de Sud, scor 6-3, 6-2.  Alexandra va juca în turul următor cu învingătoarea din partida Na Li (China, Nr. 7)-Johanna Larsson (Suedia).

Niculescu a fost învinsă, în turul 2, de sârboaica Jelena Jankovic, favorita numărul 6, scor 3-6, 1-6, în timp ce Halep a fost eliminată de rusoaica Svetlana Kuzneţova, favorita numărul 11, cu 6-0, 6-4.

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu după ce a trecut în turul inaugural de cuplul ceh Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka în două seturi, 6-3, 7-6 (4). În schimb, Dulgheru şi Magdalena Rybarikova (România/Slovacia) au fost eliminate în primul tur de perechea rusă Svetlana Kuzneţova/Vera Zvonareva, scor 4-6, 2-6.

×