x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Team Romania la Jocurile Olimpice 2024: Ebru Bolat a terminat pe locul 23 competiția de yachting

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024: Ebru Bolat a terminat pe locul 23 competiția de yachting

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2024   •   22:59
Team Romania la Jocurile Olimpice 2024: Ebru Bolat a terminat pe locul 23 competiția de yachting
Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Reprezentanta României în concursul olimpic de yachting de la Paris, Ebru Bolat, a terminat întrecerea olimpică pe locul 23 din 43 de participante, în proba feminină de dinghy.

Ebru Bolat, prima navigatoare din istoria acestui sport în România care ne-a reprezentat la Jocurile Olimpice, și-a îndeplinit obiectivul de a populariza yachtingul în rândul tinerilor și a avut o evoluție lăudabilă la cea mai importantă competiție din carieră.

Luni trebuiau să se desfășoare cursele 9 și 10, la finalul cărora să fie stabilite primele zece clasate, calificate în cursa pentru medalii de mâine. Lipsa vântului, care a pus probleme în aproape toate cele cinci zile de concurs, a dus la anularea cursei nr. 10.

În cursa nr. 9, Ebru fost pe locul 24, iar numărul net de puncte acumulat până acum - 158 - a clasat-o pe locul 23 la general.

„Merită felicitările noastre pentru evoluții și pentru pasiunea și efortul pe care le investește în acest sport”, a scris în mediile de socializare Agenția Națională pentru Sport.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×