x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în minutul 90

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în minutul 90

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2024   •   23:01
FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu un gol marcat în minutul 90

FCSB a obținut miercuri calificarea în turul trei preliminar a Ligii Campionilor, după ce a învins Maccabi Tel Aviv într-un meci considerat în deplasare, jucat la Budapesta

 Golul victoriei românilor cu 1-0, a fost marcat de Baeten în minutul 90, pe contraatac.

FCSB a dominat prima repriză, gazdele neavând nici un șut spre poarta românilor, în timp ce campioana Superligii a prins de două ori spațiul porții, cu alte două șuturi pe lângă poartă.

Darius Olaru a nimerit bara în minutul 37, șutul său din afara careului fiind respins defapt în bară de portarul advers.

Luis Phelipe a bifat prima ocazie a reprizei secunde, când a ratat execuția din fața porții, după o pasă ideală a lui Baeten, intrat la pauză.

Daniel Popa și-a pus și el numele pe lista celor ce au irosit ocazii importante de gol, după ce a trimis neglijent cu capul o minge venită din centrarea lui Phelipe.

Golul victoriei a venit în ultimul minut regulamentar de joc, la capătul unui contraatac plecat de la Luis Phelipe, pe traseul Daniel Popa, Baeten, ultimul marcând din careu, pe lângă portarul Mishpati.

FCSB va întâlni în turul trei preliminar campioana Cehiei, Sparta Praga.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb calificare Liga campionilor