x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi astăzi medalia de bronz a JO 2024, la Casa Olimpică din București

Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi astăzi medalia de bronz a JO 2024, la Casa Olimpică din București

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   08:10
Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi astăzi medalia de bronz a JO 2024, la Casa Olimpică din București
Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român/Ana Maria Barbosu va primi astăzi medalia de bronz

Gimnasta Ana Maria Barbosu va primi medalia de bronz câștigată în finala probei de sol de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Ceremonia va avea loc vineri, la Casa Olimpică din București. La eveniment va participa și premierul Marcel Ciolacu.

Conform unui comunicat de presă al Team Romania, medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internațional Olimpic pentru România, și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Ceremonia va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din București, vineri, de la ora 15.30. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va participa la eveniment.

În urma memoriilor făcute la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de Federația Română de Gimnastică (FRG) și de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Tribunalul de Arbitraj al Sportului a decis ca medalia de bronz să revină Anei Maria Bărbosu.

Aceasta a pierdut locul pe podium la proba sol a finalei de la Jocurile Olimpice de la Paris în urma unei contestații depuse de antrenoarea unei gimnaste din SUA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×