x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Glen Johnson a refuzat o ofertă de a boxa cu Lucian Bute

Glen Johnson a refuzat o ofertă de a boxa cu Lucian Bute

de Mediafax    |    13 Aug 2011   •   15:14

Pugilistul Glen Johnson a refuzat o oferta de a boxa cu Lucian Bute, considerand ca i s-a facut intentionat o propunere foarte mica, pentru ca un astfel de meci sa nu aiba loc, informeaza fightnews.com.

Reprezentantii lui Johnson au precizat ca oferta venita de la promotorii lui Bute era "cu peste un milion de dolari mai mica decat cea de 1,35 milioane de dolari facuta primului potential adversar, Kelly Pavlik".

"Cred ca au facut o astfel de oferta in principal pentru ca nu vor ca meciul sa aiba loc. Astfel, o metoda de a scapa este sa faca o oferta mica atunci cand cred ca nu o vom accepta, in loc sa spuna: «Nu vrem o confruntare cu Glen Johnson». Sunt de suficient de mult timp in box pentru a sti cand cineva este serios in ceea ce priveste o oferta. Cred ca pugilistul vrea sa boxeze, dar promotorul se teme sa il duca la un nivel mai inalt. Ei vor ca el sa ramana in siguranta. Nu au increderea pe care ar trebui sa o aiba in el. Este un boxer bun. Ar trebui sa aiba un meci mare, poate castiga, poate pierde, insa el este pregatit pentru acel meci", a declarat Glen Johnson, care a adaugat ca Bute este prietenul sau si "un tip foarte de treaba".

×