x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi ICIM Arad a devenit campioană pentru a opta oară!

ICIM Arad a devenit campioană pentru a opta oară!

19 Apr 2011   •   09:57
ICIM Arad a devenit campioană pentru a opta oară!

Echipa feminină de baschet ICIM Arad a cucerit cel de-al optulea titlu de campioană naţională, după ce a învins, luni, pe teren propriu, în meciul patru al finalei, formaţia CSM Satu Mare, cu scorul 61-57 (30-34).

"Sunt foarte fericit! Victoria este a fetelor, care au luptat extraordinar în acest meci al patrulea", a declarat, la final, antrenorul formaţiei arădene, Stacey Nolan.

Sătmărencele au fost o "nucă" greu de spart pentru gazde, conducând mai tot timpul în meciul patru al finalei. Cu 26 de secunde înaintea finalului, Cherisse Graham a adus egalitatea pe tabelă, 57-57, fanii arădeni explodând de bucurie. Claudia Pop a ratat atacul ulterior al formaţiei sătmărene, aceeaşi Graham fiind faultată în ofensiva arădeană şi reuşind să readucă avantajul pentru ICIM, 59-57, cu 10 secunde rămase din meci. A urmat un ultim time-out al echipei oaspete, dar Teilane a scăpat mingea în afara terenului, CSM Satu Mare ratând la "mustaţă" şansa de a împinge finala în meciul decisiv.

Marcatoare:

ICIM Arad: Graham 23 puncte, Toma 17, Meszaroş 10, Ciocan 6, Boriga 3, Savici 2.

CSM Satu Mare: Teilane 16 puncte, Pop 15, Drake 12, Orosz 6, Bjork 5, Mehmedici 2, Olajuwon 1.

În primele două confruntări ale finalei, ambele echipe au câştigat o dată, la Satu Mare, gazdele cu 67-62, iar formaţia arădeană, cu 65-61, iar duminică, tot la Arad, ICIM s-a impus, cu 71-63.

Medaliile de bronz au revenit formaţiei LMK Sf. Gheorghe, care a învins cu 2-0 la "general", echipa BCM Danzio Timişoara.

×
Subiecte în articol: baschet sporturi icim arad