x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Kobe Bryant, amendat cu 100.000 de dolari! Află motivul!

Kobe Bryant, amendat cu 100.000 de dolari! Află motivul!

14 Apr 2011   •   11:24
Kobe Bryant, amendat cu 100.000 de dolari! Află motivul!
Sursa foto: /Reuters

Starul echipei de baschet Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a fost amendat de NBA cu suma de 100.000 de dolari, după ce i-a adresat insulte homofobe unui arbitru care a dictat fault tehnic la o fază în care a fost implicat, marţi, la un meci cu San Antonio, scor 102-92, informează AFP.

"Ceea ce a spus Kobe Bryant este intolerabil şi nu poate fi scuzat. Kobe şi toţi cei care au legătură cu NBA ştiu bine că aceste afirmaţii nu îşi au locul în sport şi în societate", a declarat şeful NBA, David Stern.

"Ceea ce am spus nu trebuie luat mot a mot, am reacţionat la nervi, într-un moment tensionat. Acele cuvinte nu reflectă sentimentele mele faţă de comunităţile de homosexuali şi lesbiene şi nu au fost rostite pentru a ofensa pe cineva", a precizat Bryant într-un comunicat publicat miercuri.

Mai multe asociaţii de apărare a drepturilor comunităţilor de homosexuali şi lesbiene au cerut, miercuri, ca Bryant să îşi ceară scuze pentru insulte.

Postul de televiziune TNT a surprins în timpul transmisiunii în direct a meciului de marţi imagini cu Bryant insultându-l pe arbitru.

×
Subiecte în articol: kobe bryant baschet nba sporturi