x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Larouche: "Bute va simţi o presiune în plus în România"

Larouche: "Bute va simţi o presiune în plus în România"

08 Apr 2011   •   13:38
Larouche: "Bute va simţi o presiune în plus în România"

160266-thumb-size1.jpgAntrenorul pugilistului Lucian Bute, canadianul Stephane Larouche, crede că asupra elevului său va fi o presiune mai mare, deoarece acesta îşi va apăra pentru prima oară în carieră titlul mondial în faţa propriilor suporteri.

"El este fericit cu ceea ce face şi atâta timp cât va fi aşa, va face lucruri bune. E un sport periculos, totul se poate întâmpla într-un moment, dar când eşti pregătit bine ai mai multe şanse să ai succes. Este într-o formă bună, este ambiţios. Ştiu că va fi greu pentru el, va simţi o presiune pe care nu a simţit-o până acum, pentru că va lupta în România", a spus Larouche.

Stephane Larouche a afirmat că Bute este cel mai bun luptător pe care l-a pregătit până acum în carieră. "Am învăţat câteva cuvinte în limba română, care mă ajută să îi susţin pe sportivii români alături de care lucrez în ultimii zece ani. Sunt foarte fericit să fiu în România. După cum a spus Lucian, este o onoare pentru el, dar este o onoare şi pentru mine, pentru că am antrenat luptători toată viaţa mea, iar el este, de departe, cel mai ambiţios pugilist cu care am lucrat. Ambiţia lui este să devină cel mai bun din lume. Când a venit la Montreal a spus că are un vis, că vrea să devină campion mondial, apoi a zis că şi-ar dori să-şi apere titlul cel puţin o dată în România, iar mai târziu să fie recunoscut ca un boxer foarte bun şi să intre în Hall of Fame", a explicat Larouche.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi