x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Lotul României pentru CM de handbal masculin

Lotul României pentru CM de handbal masculin

12 Ian 2011   •   12:03
Lotul României pentru CM de handbal masculin
Sursa foto: /Intact Images

Selecţionerul echipei naţionale de handbal masculin a României, Vasile Stângă, a anunţat în această dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă, cei 18 jucători care vor face parte din lotul pentru Campionatul Mondial din Suedia.

Sportivii convocaţi sunt următorii: Mihai Popescu, Ionuţ Ciobanu, Bogdan Pralea - portari, Alexandru Sabou, Gabriel Florea, Alexandru Stamate, Alexandru Şimicu, Alexandru Csepreghi, Cristi Fenici, Daniel Mureşan, Rareş Jurcă, Marius Sadoveac, Valentin Ghionea, Laurenţiu Toma, Ionuţ Georgescu, Marius Novanc, Iulian Stamate, Dan Savenco - jucători de câmp.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a anunţat cu această ocazie că prima pentru îndeplinirea obiectivului la CM, calificarea în faza a doua a competiţiei, va fi de 3.000 de euro pentru fiecare jucător.

Reprezentativa României va participa la Campionatul Mondial din Suedia, care va debuta joi. România va evolua, în ordine, cu Croaţia (14 ianuarie), cu Danemarca (16 ianuarie), cu Algeria (17 ianuarie), cu Australia (19 ianuarie) şi cu Serbia (20 ianuarie), în grupa C preliminară. Obiectivul tricolorilor la CM din Suedia este calificarea în grupele principale.

×