x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mats Wilander: "Cu Pavel, Jankovic va învăţa cu adevărat să joace tenis!"

Mats Wilander: "Cu Pavel, Jankovic va învăţa cu adevărat să joace tenis!"

21 Ian 2011   •   10:54
Mats Wilander: "Cu Pavel, Jankovic va învăţa cu adevărat să joace tenis!"
Sursa foto: /Reuters

Fostul numărul 1 mondial, suedezul Mats Wilander, în prezent consultant pe probleme de tenis la postul de televiziune Eurosport, a declarat că Jelena Jankovici va învăţa să joace foarte bine tenis după ce şi-a asigurat serviciile de antrenor ale românului Andrei Pavel.

"Jelena Jankovic a fost eliminată în turul 2 la Australian Open, dar eu vreau să insist asupra faptului că ea este antrenată de Andrei Pavel, pe care îl cunosc bine ca om şi ca jucător. Sunt sigur că, alături de Pavel, Jankovic va învăţa cu adevărat să joace tenis. Ea se mişcă bine, are un psihic bun, dar acum nu deţine tot «arsenalul»! Are nevoie de mai mult şi astfel va putea reveni în top. Acesta este scopul ei, altfel nu ar fi avut nevoie de Andrei Pavel", a afirmat Wilander.

Jelena Jankovic este antrenată de Andrei Pavel de la începutul acestui an. Desemnată cap de serie numărul 7 la Australian Open, jucătoarea sârbă cap de serie numărul 7, a fost eliminată în turul secund de chinezoaica Shuai Peng, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-3.

×