x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Meciul Simonei Halep de la Montreal a fost întrerupt de ploaie. Partida se va relua joi

Meciul Simonei Halep de la Montreal a fost întrerupt de ploaie. Partida se va relua joi

09 Aug 2018   •   08:05
Meciul Simonei Halep de la Montreal a fost întrerupt de ploaie. Partida se va relua joi

Partida Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA) din turul II împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, 27 de ani, locul 28 WTA a fost întreruptă după aproximativ 40 de minute din cauza ploii, la scorul de 4-3 pentru rusoaică.

Organizatorii au decis ca partida Simonei Halep să se reia joi, după ora 19:30, anunță Digisport. Dacă obține calificarea, Simona ar fi nevoită să joace în doar câteva ore apoi și în turul 3!

Tot joi a fost reprogramată şi întâlnirea dintre Sorana Cîrstea şi americanca Venus Williams, cap de serie numărul 13.

De menţionat că, în cazul în care vor trece de adversarele lor, Simona Halep şi Sorana Cîrstea se vor înfrunta în optimile de finală, tot în cursul zilei de joi, conform programului afişat de organizatori pe site-ul oficial.

Tot miercuri urma să se dispute şi partida de dublu dintre perechea română Mihaela Buzărnescu/Monica Niculescu şi cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Lidzia Marozava (Belarus), însă aceasta nu a mai avut loc, după ce Mihela Buzărnescu s-a accidentat la piciorul drept în cursul meciului de simplu cu ucraineanca Elina Svitolina (nr.5), fiind nevoită să se retragă din competiţie.

×
Subiecte în articol: Simona Halep