x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Mergea și Bopanna, învinși la Paris-Bercy, riscă să rateze calificarea la Turneul Campionilor

Mergea și Bopanna, învinși la Paris-Bercy, riscă să rateze calificarea la Turneul Campionilor

06 Noi 2015   •   21:13
Mergea și Bopanna, învinși la Paris-Bercy, riscă să rateze calificarea la Turneul Campionilor

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numărul opt, a fost învinsă de cuplul croato-brazilian Ivan Dodig/Marcelo Melo, favorit numărul doi, cu 7-5, 6-7 (4), 12-10, vineri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP World Tour Masters 1.000 de la Paris-Bercy, și riscă să rateze calificarea la Turneul Campionilor.

Mergea și Bopanna au cedat după o oră și 33 de minute la turneul dotat cu premii totale de 3.288.530 euro. Perechea româno-indiană învinsese cuplul Dodig/Melo anul trecut la Shanghai, cu 6-4, 3-6, 10-7 în sferturi, adversarii luându-și revanșa anul acesta la Cincinnati, tot în sferturi, cu 6-1, 1-6, 14-12.

Cuplul Vasek Pospisil (Canada)/Jack Sock (SUA), care a trecut de frații americani Bob și Mike Bryan cu 7-6 (3), 6-3, în sferturi, trebuie să câștige titlul la Paris-Bercy pentru a prinde ultimul loc la Turneul Campionilor de la Londra, ocupat în prezent de Mergea și Bopanna. În semifinale, Pospisil și Sock vor juca împotriva cuplului Dominic Inglot (Marea Britanie)/Robert Lindstedt (Suedia).

Mergea și Bopanna vor primi 24.520 euro și 180 de euro pentru participare.

Tot vineri, perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, a treia favorită, va juca împotriva cehillor Tomas Berdych/Radek Stepanek, în sferturi.  

×