x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Nadal își anunță posibila revenire în teren 

Nadal își anunță posibila revenire în teren 

02 Noi 2021   •   10:40
Nadal își anunță posibila revenire în teren 
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal a anunțat luni că își propune să revină după accidentare, la un turneu demonstrativ la Abu Dhabi, luna viitoare, înainte de a juca apoi într-un turneu oficial, pregătindu-se pentru Australian Open.

Nadal s-a confruntat cu probleme la spate la începutul acestui an și s-a retras de la Wimbledon și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a concurat ultima dată în august, la Citi Open, la Washington.

Spaniolul a anunțat înainte de US Open că accidentarea de la piciorul stâng îl va scoate din circuit pentru restul anului, dar a declarat luni, citat de Reuters, că ar putea reveni la evenimentul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship, din 16-18 decembrie.

"Planul meu este să joc la Abu Dhabi, în decembrie, și la un turneu ATP, înainte de a juca la Australian Open. Este obiectivul meu și lucrăm din greu pentru ca acest lucru să se întâmple", a declarat Nadal la un eveniment al unui sponsor, organizat la Paris.

„Nu știu exact când mă voi întoarce, dar pot spune că obiectivul meu este să încerc să mă întorc la Abu Dhabi, în decembrie, și apoi, bineînțeles, pentru începutul noului sezon, în ianuarie.

Accidentarea de la picior mai trebuie să se amelioreze puțin, dar deja mă antrenez aproape o oră și jumătate pe zi, așa că asta este un lucru pozitiv."

Nadal va încerca să obțină al 21-lea titlu major, un record în tenisul masculin, la Australian Open, care va începe pe 17 ianuarie.

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat că niciun jucător nevaccinat nu va fi autorizat să joace, în ciuda faptului că premierul Scott Morrison a declarat presei locale că aceștia ar putea concura, dar numai după ce vor fi supuși unei carantine de 14 zile.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rafael nadal