x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Noi informații despre accidentarea oribilă suferită de Mihaela Buzărnescu. „Glezna creștea și se înroșea”

Noi informații despre accidentarea oribilă suferită de Mihaela Buzărnescu. „Glezna creștea și se înroșea”

09 Aug 2018   •   08:50
Noi informații despre accidentarea oribilă suferită de Mihaela Buzărnescu. „Glezna creștea și se înroșea”
Sursa foto: Captura TV

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu a abandonat în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare de 2,82 milioane dolari, în timpul meciului cu ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 5.

Românca nu a mai putut continua meciul și a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

Conform TV Digi Sport, Mihaela nu ar avea niciun os fracturat, dar prezintă leziuni la nivelul ligamentelor de la glezna dreaptă. Nu se știe încă gravitatea accidentării și cât de lungă va fi perioada de indisponibilitate. 

Elina Svitolina a comentat la conferința de presă de după meci accidentarea suferită de adversara sa: "A plouat un pic, dar nu cred că din cauza condițiilor terenului s-a accidentat. Și-a sucit glezna, nu a alunecat.

Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea".

Primul verdict al medicilor de la Rogers Cup a vorbit despre o entorsă, dar, pentru moment, nu se cunoaşte gravitatea acesteia. În cel mai optimist caz, Mihaela revine pe teren în mai puţin de două săptămâni, dar, dacă cel mai negru scenariu se adevereşte, va rata participarea la Flushing Meadows: "După ce a fost la cabinetul turneului, i s-a spus că are entorsă de gradul 1 sau 2. Astăzi de dimineaţă am sunat-o, muşchiul şi piciorul se mai răciseră, dar era tot rău. Va face un RMN azi, pentru că la cabinetul turneului nu aveau aparatura necesară pentru a face unul. Va lua legătura cu medicul turneului şi va afla mai multe. "A trecut, e terminat, eu sunt în faza în care aştept", aşa mi-a spus când am vorbit cu ea. Dacă e entorsă de gradul întâi, ar fi mai puţin de două săptămâni. Dacă e de gradul al doilea, e la limită pentru participarea la US Open (27 august - 9 septembrie). Dacă e de gradul al treilea, va fi mai greu", a declarat Mihai Buzărnescu, la Digi Sport

×
Subiecte în articol: Mihaela Buzărnescu