x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Oltchim + Radu Voina = love

Oltchim + Radu Voina = love

de Marius Mihalcea    |    08 Mar 2011   •   21:14
Oltchim + Radu Voina = love
Sursa foto: Andrei Moise/Gazeta Sporturilor/Intact Images

155412-intact-imagesgazeta-sporturilorandrei-moise20100226191858072.jpgRadu Voina, tehnicianul care a dus-o anul trecut pe Oltchim Râmnicu-Vâl­cea până în finala Ligii Campionilor, este începând de ieri noul antrenor al campioanei României la handbal masculin. După mai multe runde de negocieri, Voina (60 de ani) a fost în cele din urmă convins de managerul general al SC Oltchim, Constantin Roibu, dar şi de preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, care a luat parte la discuţiile finale, să preia postul rămas vacant prin demiterea da­nezei Anja Andersen

. „Sunt antre­norul Oltchimului şi voi încerca împreună cu fetele să remediem din mers ce se mai poate. Încercăm să câştigăm cu Buducnost şi apoi cu Krim Ljubljana ca să ne calificăm în semifinalele Ligii”, a declarat selecţionerul naţionalei României, care a semnat cu Oltchim un contract până la 1 ianuarie 2012. „Radu Voina este cea mai bună soluţie pe care am găsit-o, are avantajul că le cunoaşte pe fete, cu care a mai lucrat şi la Oltchim, şi la echipa naţională”, a spus preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.

Altfel, Anja Andersen i-a criticat pe şefii clubului în presa daneză: „Nu sunt foarte afectată, dar m-a surprins decizia lor. Ei nu sunt obişnuiţi să gândească pe termen lung, de aceea nici nu au câştigat vreodată Liga Campionilor”. 

×
Subiecte în articol: handbal sporturi