x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Răzvan Florea, la ultima cursă din carieră

Răzvan Florea, la ultima cursă din carieră

15 Noi 2010   •   17:47
Răzvan Florea, la ultima cursă din carieră
137654-razvanflorea.jpgÎnotătorul român Răzvan Florea, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, a disputat, duminică, ultima cursă a carierei, la clubul francez MON, unde era legitimat de opt ani. Conform Journal L'Alsace, Florea (30 de ani) a evoluat în proba de ştafetă 4x100 mixt, cu ocazia Campionatelor Franţei.

"Nu este uşor să renunţi. E multă emoţie. În România suntem cinci sau şase înotători care ne retragem. Nu va rămâne decât Camelia Potec şi un mare gol. Nu avem alţi înotători buni, dar sunt pregătit să muncesc pentru ca viitorul nataţiei româneşti să fie mai bun. Antrenez deja copii în oraşul meu natal Constanţa şi sper să găsim o mare speranţă. În 20 de ani de carieră, nu am cunoscut decât un singur club în România: Constanţa. Iar în străinătate, nu am înotat decât pentru Universitatea din Alabama şi pentru MON", a precizat Florea.

În 15 iulie, Răzvan Florea a avut parte de o ceremonie de retragere în cadrul Campionatelor Naţionale de nataţie. În cariera sa, Florea a câştigat medalia de bronz în proba de 200 m spate, la Jocurile Olimpice de la Atena (2004), precum şi argintul în aceeaşi probă, la Campionatele Europene din 2004 şi bronzul la CE din 2006 şi din 2008.

×