x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Reacția unei tenismene de la Turneul Campioanelor: "E groaznic, totul e lipsit de creier"

Reacția unei tenismene de la Turneul Campioanelor: "E groaznic, totul e lipsit de creier"

26 Oct 2017   •   07:17
Reacția unei tenismene de la Turneul Campioanelor: "E groaznic, totul e lipsit de creier"
Sursa foto: David Lee/Getty Images/iStockphoto

Elina Svitolina, viitoarea adversară a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor, a avut o reacție extrem de dură la adresa sa la conferința de presă de după înfrângerea de miercuri cu Caroline Garcia, scor 7-6, 3-6, 5-7, potrivit Gsp

Într-un monolog autocritic, Sviolina se declară extrem de nemulțumită de modul în care a abordat cele două meciuri de până acum, cu Wozniacki și Garcia, ambele pierdute. 

"M-am simțit bine. M-am antrenat bine. Poate că m-am chinuit puțin din punct de vedere fizic. Dar atunci când sunt într-un turneu încerc să nu mă gândesc foarte mult la asta.

Cred că atunci când voi termina acest turneu voi avea câteva întrebări pentru cei din echipa mea și pentru mine. Vreau să aflu ce am făcut greșit pentru că meciurile de până acum au fost groaznice pentru mine.

Sigur, adversarele mele au jucat foarte bine, dar modul în care eu am gestionat totul a fost complet lipsit de creier", a declarat Svitolina la conferința de presă de după meciul pierdut cu Caroline Garcia, scor 7-6, 3-6, 5-7.

×
Subiecte în articol: Elina Svitolina