x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Record la Melbourne

Record la Melbourne

de Marius Mihalcea    |    23 Ian 2011   •   19:04
Record la Melbourne
Sursa foto: /Reuters

Păstrând proporţiile, meciul-maraton dintre americanul John Isner şi francezul Nicolas Mahut, de la ediţia de anul trecut a turneului de Grand Şlem de la Wimbledon, care a durat nu mai puţin de 11 ore şi cinci minute, are, începând de ieri, un corespondent la feminin.

În optimile de finală de la Australian Open, italianca Francesca Schiavone (foto, cu faţa) a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuz­ne­ţova, scor de 6-4, 1-6, 16-14, după fix patru ore şi 44 de minute de joc, acesta devenind cel mai lung meci din istoria turneelor de Grand Şlem la feminin, cu 25 de minute peste vechiul record.

Pe parcursul partidei, cele două jucătoare au fost nevoite să solicite îngrijiri medicale, Schiavone pentru plex, iar Kuzneţova pentru du­reri la picior. Campioana de la Ro­land Garros, care în "optimi" a trecut de românca Monica Niculescu, o va întâlni în turul următor pe numărul unu mondial, daneza Caroline Wozniacki. Altfel, Simona Halep a fost eliminată în "optimi", fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 1-6, 2-6.

×