x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roger Federer face un nou anunț. Ce se va întâmpla după retragerea din tenisul profesionist

Roger Federer face un nou anunț. Ce se va întâmpla după retragerea din tenisul profesionist

22 Sep 2022   •   12:56
Roger Federer face un nou anunț. Ce se va întâmpla după retragerea din tenisul profesionist

După ce și-a anunțat retragerea din tenisul profesionist, Roger Federer spune că va organiza un turneu demonstrativ în următoarea jumătate de an.

"Când am decis să-mi anunţ retragerea, înainte de Laver Cup, trebuia să mă decid ce fac la Londra. Pot să mai joc sau nu? Organizăm ceva special? Pentru că este totuşi un eveniment important, nu doar un demonstrativ. După aceea, dorinţa mea este să fac un turneu demonstrativ adevărat, cu cine doresc eu, cu oamenii pe care îi vreau şi fani magnifici. Sper că se va putea face în următoarele şase luni. Deci aici este încă ceva intermediar pentru mine. Chiar dacă o să mă opresc după Laver Cup", a spus acesta la Radio-televiziunea elveţiană (RTS).

Europa este prezentă la competiția Laver Cup, desfășurată la Londra între 23-25 septembrie, cu Roger Federer, Novak Djokovic, Andy Murray, Rafael Nadal, Casper Ruud şi Stefanos Tsitsipas, delgație condusă de Bjorn Borg. 

Restul Lumii este format din căpitanul John McEnroe, cu Taylor Fritz, Felix Auger-Aliassime, Diego Schwartzman, Frances Tiafoe, Alex de Minaur şi Jack Sock.

 

×
Subiecte în articol: roger federer