x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Roland Garros 2015. Florin Mergea a ratat calificarea în sferturile probei de dublu mixt

Roland Garros 2015. Florin Mergea a ratat calificarea în sferturile probei de dublu mixt

31 Mai 2015   •   22:02
Roland Garros 2015. Florin Mergea a ratat calificarea în sferturile probei de dublu mixt

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi olandeza Michaella Krajicek a fost învinsă de cuplul Marcin Matkowski (Polonia)/Lucie Hradecka (Cehia), cu 4-6, 7-6 (6), 10-6, duminică, în optimile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Mergea şi Krajicek au avut două mingi de meci în tiebreakul setului doi, la 6-4 în favoarea lor, dar adversarii au reuşit patru puncte consecutive şi au egalat situaţia la seturi. În super-tiebreak, perechea româno-olandeză a condus cu 6-5, dar apoi Matkowski şi Hradecka au reuşit cinci puncte consecutive şi victoria.

Mergea şi Krajicek vor împărţi 8.000 de euro pentru participarea lor la dublu mixt.

Horia Tecău şi Katarina Srebotnik vor juca în sferturile probei de dublu mixt cu perechea alcătuită din suedezul Robert Lindstedt, fost partener al românului în urmă cu câţiva ani, şi Maria Jose Martinez Sanchez (Spania).

Mergea a părăsit şi proba masculină de dublu, duminică, alături de indianul Rohan Bopanna, cei doi fiind învinşi de perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cu 6-3, 6-7 (7), 6-3.

În competiţia junioarelor, Elena Gabriela Ruse, a noua favorită, a trecut în primul tur de franţuzoaica Emmanuelle Girard, cu 6-1, 6-3, următoarea adversară fiind elveţianca Jil Teichmann.

A doua reprezentantă a României va fi Jaqueline Cristian, care va juca în primul tur cu Katharina Hobgarski (Germania), în timp ce la masculin Dragoş Nicolae Madaras îl are ca adversar în primul tur pe francezul Ugo Humbert.  
Sursa Agerpres

×
Subiecte în articol: Roland Garros 2015 florin mergea