x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Rugby: Antrenorul lui Dinamo, Ştefan Demci, a părăsit spitalul

Rugby: Antrenorul lui Dinamo, Ştefan Demci, a părăsit spitalul

10 Feb 2011   •   16:20
Rugby: Antrenorul lui Dinamo, Ştefan Demci, a părăsit spitalul
151175-.jpgAntrenorul echipei de rugby Dinamo Bucureşti, Ştefan Demci (35 de ani), s-a externat miercuri din spital, după ce la începutul lunii ianuarie a suferit o operaţie pe cord. Tehnicianul a fost internat iniţial pentru o infecţie la plămâni, dar starea lui s-a agravat, fiind nevoie de o intervenţie la nivelul inimii.

"Sunt sănătos 90%. Ieri am ieşit din spital. Acum sunt acasă pentru refacere. Sunt încă sub observaţie, urmez un tratament şi trebuie să ţin un regim alimentar strict. Joi am fost la club pentru a discuta cu jucătorii şi conducerea. Duminică voi pleca în cantonament cu echipa. Momentan nu am voie să fac efort fizic, dar în două luni voi fi apt. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă grea", a declarat Demci pentru frr.ro.

Fost component al reprezentativei de rugby a României, cu care a participat la Cupa Mondială din 1999, Ştefan Demci mai are în palmares, ca jucător, şase titluri de campion naţional şi patru Cupe ale României.

×