x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Stejarii învinși de Tonga în meciul de retragere al lui Surugiu de la echipa națională de rugby

Stejarii învinși de Tonga în meciul de retragere al lui Surugiu de la echipa națională de rugby

08 Oct 2023   •   21:02
Stejarii învinși de Tonga în meciul de retragere al lui Surugiu de la echipa națională de rugby
Sursa foto: Hepta

Florin Surugiu s-a retras de la echipa națională de rugby a României cu un eseu marcat duminică în ultimul meci de la Campionatul Mondial, cu Tonga, pierdut de stejari cu scorul de 45-24. România încheie prezența la competiție cu 4 înfrângeri, din 4 meciuri.

În ultimul său meci, din postura de căpitan de echipă, Surugiu a culcat al doilea eseu al României, din meci, în minutul 36, stabilind scorul pauzei, 21-17.

Înaintea reușitei sale, tonganii au condus cu 21-3, eseul lui Surugiu fiind precedat de o lovitură de pedeapsă transformată de Conache, care a confirmat și eseul lui Boboc, din minutul 30.

După pauză, România a mai reușit un esue, pentru 28-24. Din acest moment, Tonga a dominat jocul, și pe fondul eliminării temporare a lui Conache, astfel că au mai reușit să culce de 3 ori în terenul de țintă al României.

România a pierdut toate meciurile de la Campionatul Mondial jucate împotriva Africii de Sud, Irlandei, Scoției și statului Tonga, terminând pe ultima poziție în grupa B.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Surugiu campionatul mondial tonga