x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sfârșit de olimpiadă pentru cuplul Nadal - Alcaraz. Echipa de vis a Spaniei, eliminată de Rajeev Ram și Austin Krajicek

Sfârșit de olimpiadă pentru cuplul Nadal - Alcaraz. Echipa de vis a Spaniei, eliminată de Rajeev Ram și Austin Krajicek

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2024   •   22:43
Sfârșit de olimpiadă pentru cuplul Nadal - Alcaraz. Echipa de vis a Spaniei, eliminată de Rajeev Ram și Austin Krajicek
Sursa foto: Hepta

Echipa de vis a Spaniei și-a găsit adversarul. Speranțele lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz de a obține medalia de aur la Jocurile Olimpice de dublu au fost curmate miercuri de cuplul american Rajeev Ram și Austin Krajicek.

Evoluția lor a captivat mulțimile de la Roland Garros, unde Nadal a câștigat 14 titluri la simplu la Roland Garros, dar aventura lor s-a încheiat cu o înfrângere în sferturile de finală cu 6-2, 6-4.

Nadalcaraz, așa cum au devenit cunoscuți de când și-au unit forțele pentru Jocurile de la Paris, au fost susținuți de un Court Philippe Chatrier plin până la refuz, uneori zgomotul semănând mai degrabă cu o arenă de fotbal, fanii încurajându-i pe spanioli.

Nadal, 38 de ani, a început Jocurile purtând flacăra olimpică în cadrul ceremoniei de deschidere, dar le încheie fără a treia medalie olimpică de aur pe care și-o dorea, în ceea ce ar putea fi ultima sa apariție pe îndrăgita sa zgură pariziană.

În realitate, Nadal și Alcaraz au înfruntat o echipă bine sudată, cu Ram, în vârstă de 40 de ani, de patru ori campion de Grand Slam la dublu masculin, eficient pe tot parcursul meciului, cu un joc de fileu foarte bun.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×