x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a vorbit despre cariera sa în 2016! Momente triste, meciuri plăcute, ce notă şi-ar acorda

Simona Halep a vorbit despre cariera sa în 2016! Momente triste, meciuri plăcute, ce notă şi-ar acorda

07 Noi 2016   •   16:41
Simona Halep a vorbit despre cariera sa în 2016! Momente triste, meciuri plăcute, ce notă şi-ar acorda
Sursa foto: Facebook.com

Simona Halep a făcut o retrospectivă a anului 2016, în ceea ce priveşte cariera sa şi tenisul jucat de ea.

A vorbit despre meciurile de care îşi aduce aminte cu cea mai mare plăcere, dar şi despre cel mai trist moment din acest an şi chiar a spus ce notă şi-ar acorda ea pentru 2016!

Citeşte şi Se mărită sau nu Halep? Simona a oferit un răspuns concret!

Despre meciurile de care îşi aduce aminte cu cea mai mare plăcere din 2016: „Cu mare plăcere îmi amintesc toate meciurile de la Madrid şi Montreal, pentru că am câştigat. Bineînţeles, şi cel din România a fost un turneu foarte plăcut, chiar dacă primele meciuri au fost mai grele”.

Despre cel mai trist moment din 2016: „Îmi pare rău cel mai mult de meciul de la Wimbledon, din sferturi, când am fost foarte aproape şi totuşi am pierdut. Aş vrea să rejoc acel meci”. În sferturile de la Wimbledon, Simona a pierdut cu 7-5, 7-6 în faţa lui Kerber.

Despre nota pe care şi-ar acorda-o pentru anul 2016: „Pentru anul acesta mi-aş acorda o notă în jur de 7-8, pentri că prima parte a anului a fost destul de dificilă, nu a fost un sezon întreg ca formă maximă şi aş vrea să ajung să fiu bine toate turneele din anul urmîtor şi să nu am aşa probleme de sănătate. Acum sunt OK, am rezolvat problemele de sănătate, am o mică vacanţă, apoi voi începe din nou pregătirea”.

Sursa: doartenis.ro

 

×
Subiecte în articol: simona halep tenis