x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina Begu și Sorana Cîrstea încep anul la Adelaide. Gabi Ruse e pe tabloul principal la Auckland

Irina Begu și Sorana Cîrstea încep anul la Adelaide. Gabi Ruse e pe tabloul principal la Auckland

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2023   •   22:31
Irina Begu și Sorana Cîrstea încep anul la Adelaide. Gabi Ruse e pe tabloul principal la Auckland
Sursa foto: Hepta/Irina Begu

Jucătoarele române de tenis Irina Begu și Sorana Cîrstea încep sezonul cu participarea la turneul de tenis WTA 500 de la Adelaide, Australia. Gabriela Ruse a ajuns și ea pe tabloul principal la Auckland, Noua Zeelandă, după ce a trecut de două tururi de calificări.

Irina Begu (34 WTA) intră prima în teren la turneul de 500 de puncte ce deschide vara australiană. Ea o va întâlni duminică noaptea pe americana Shelby Rogers (47 WTA), în fața căreia a pierdut ambele meciuri directe jucate până acum în circuit.

Sorana Cîrstea (45 WTA) debutează în turneu luni noaptea, în compania elvețiencei Viktorija Golubic (76 WTA), care vine din calificări. Cele două nu s-au întâlnit niciodată în circuit, până acum.

Ceva mai la sud, la Auckland, Noua Zeelandă, Gabriela Ruse (117 WTA) a reușit să treacă de două tururi de calificări, în turneul WTA 250, ajungând pe tabloul principal, unde o va întâlni în primul tur pe localnica Erin Routliffe (1033 WTA), beneficiară a unui wild card din partea organizatorilor. Meciul se joacă marți dimineața la ora 4.00.

Tot la Auckland, Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal în ultimul tur, fiind învinsă de japoneza Nao Hibino.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: irina begu sorana cîrstea Gabi Ruse