x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: WTA Elite Trophy - Principala favorită, învinsă în meciul de debut

Tenis: WTA Elite Trophy - Principala favorită, învinsă în meciul de debut

01 Noi 2017   •   12:40
Tenis: WTA Elite Trophy - Principala favorită, învinsă în meciul de debut

Jucătoarea franceză de tenis Kristina Mladenovic, principala favorită a turneului WTA Elite Trophy, competiţie care are loc la Zhuhai (China) şi este dotată cu premii totale de 2,2 milioane dolari, a fost învinsă în meciul de debut, cu 7-5, 1-6, 7-6 (7/5), de Magdalena Rybarikova din Slovacia, cap de serie numărul 10. 

De menţionat că aceasta este cea de-a 11-a înfrângere consecutivă suferită de Mladenovic în circuitul profesionist, ultima victorie a franţuzoaicei fiind înregistrată la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. 

Meciul dintre Rybarikova şi Mladenovic s-a disputat în cadrul Grupei Azaleea a turneului de la Zhuhai, din care mai face parte şi germanca Julia Goerges, cea care a învins-o marţi în două seturi pe reprezentanta Slovaciei (6-1, 7-6). 

WTA Elite Trophy reuneşte cele mai bune 12 jucătoare din clasamentul WTA Race care nu s-au calificat la Turneul Campioanelor de la Singapore, împărţite în patru grupe de câte trei sportive: Azalea, Bougainvillea, Camelia şi Trandafir. Câştigătoarele se vor înfrunta în semifinale. 

Miercuri mai sunt programate partidele Anastasija Sevastova (Letonia) - Barbora Strycova (Cehia) şi CoCo Vandeweghe (SUA) - Elena Vesnina (Rusia). 
AGERPRES

×