x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Cincinnati. Simona Halep s-a calificat în optimi

Turneul de la Cincinnati. Simona Halep s-a calificat în optimi

17 Aug 2016   •   21:50
Turneul de la Cincinnati. Simona Halep s-a calificat în optimi
Sursa foto: Facebook.com

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari, miercuri, după ce a dispus cu 6-3, 6-1 de germanca Annika Beck, într-un meci din runda a doua.

Halep a încheiat conturile în doar 55 de minute, reuşind nu mai puţin de 7 aşi.

Românca, a treia favorită (dar cap de serie numărul doi în mod real, după retragerea americancei Serena Williams) a început cu dreptul, conducând cu 1-0, dar apoi a pierdut următoarele două ghemuri. Halep a revenit şi a câştigat patru ghemuri consecutive, desprinzându-se la 5-2. Beck, venită din calificări, şi-a făcut serviciul pentru a doua oară în acest set, dar apoi Halep a încheiat cu 6-3 manşa inaugurală.

Halep a început setul secund cu break şi a dominat categoric disputa, încheind cu un sec 6-1.

Halep (24 ani) are acum 4-1 în meciurile directe cu Beck (22 ani, 44 WTA), în faţa căreia a pierdut doar în 2014, în optimi la s-Hertogenbosch, când a fost nevoită să abandoneze în setul secund, la 3-2 pentru germancă, după ce câştigase primul set cu 7-5.

Simona Halep, finalistă anul trecut la Cincinnati Open, şi-a asigurat un cec de 29.320 dolari şi 105 puncte WTA, urmând să joace în optimi cu învingătoarea dintre australianca de origine rusă Daria Gavrilova şi ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 17.

Sursa: AGERPRES

×