x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de tenis Tel Aviv Watergen Open a fost anulat din cauza conflictului din Israel

Turneul de tenis Tel Aviv Watergen Open a fost anulat din cauza conflictului din Israel

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2023   •   23:21
Turneul de tenis Tel Aviv Watergen Open a fost anulat din cauza conflictului din Israel

Turneul de tenis Watergen Open de la Tel Aviv a fost anulat din cauza luptelor care au loc în Israel și în Gaza, au confirmat joi organizatorii. Competiția trebuia să aibă loc între 5 și 11 noiembrie la Expo Tel Aviv, dar ostilitățile din regiune a făcut-o imposibilă.

Openul Watergen de la Tel Aviv este un turneu masculin ATP 250, organizat de Association of Tennis Professionals (ATP).

Numărul unu mondial, Novak Djokovic, a triumfat anul trecut, iar turneul ATP a revenit la Tel Aviv pentru prima dată în 26 de ani.

"Organizatorii își vor continua eforturile pentru a organiza evenimentul anul viitor, pentru a le permite deținătorilor de bilete să se bucure de acest eveniment sportiv", se arată într-un comunicat al turneului, potrivit Jerusalem Post.

"Organizatorii se roagă pentru recuperarea celor răniți și împărtășesc durerea familiilor îndoliate în aceste zile negre".

Potrivit El Comercio, ATP va înlocui evenimentul cu un turneu în capitala Bulgariei, Sofia, după ce a supralicitat turneul de la Gijon, în Spania.

O serie de alte evenimente sportive au fost amânate în Israel, printre cele suspendate numărându-se meciuri de baschet și fotbal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Tel Aviv Watergen Open anulat