x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Un bărbat beat a aruncat o sticlă, pe pista de 100 m, înaintea finalei câştigate de Usain Bolt la Jocurile Olimpice de la Londra (GALERIE FOTO)

Un bărbat beat a aruncat o sticlă, pe pista de 100 m, înaintea finalei câştigate de Usain Bolt la Jocurile Olimpice de la Londra (GALERIE FOTO)

06 Aug 2012   •   12:21
Un bărbat beat a aruncat o sticlă, pe pista de 100 m, înaintea finalei câştigate de Usain Bolt la Jocurile Olimpice de la Londra (GALERIE FOTO)

Un barbat a fost arestat pentru ca a aruncat o sticla de plastic in directia sprinterilor, cu cateva secunde inainte de startul in finala probei de 100 metri de la Jocurile Olimpice, informeaza AFP.

"Un barbat a fost arestat la stadionul olimpic. El a proferat injurii si apoi a aruncat o sticla de plastic pe pista", a declarat un purtator de cuvant al Scotland Yard, care a subliniat ca barbatul este in detentie la un post de politie din estul Londrei.

Finala la 100 metri a fost castigata de jamaicanul Usain Bolt, care a spus ca nu a remarcat nimic.

"Toata lumea ma intreaba de asta, dar eu nu am remarcat nimic", a declarat Bolt.

Sticla a cazut in culoarul din spatele lui Yohan Blake (culoarul 5), in momentul in care sprinterii erau in asteptarea startului, cu doua-trei secunde inainte de plecare.

"Nu am vazut nimic", a spus si Blake, care a castigat medalia de argint.

Usain Bolt a castigat, duminica, medalia de aur in proba de 100 metri din cadrul concursului de atletism de la Jocurile Olimpice de la Londra. Bolt si-a pastrat titlul olimpic cucerit la Beijing in 2008. El a fost inregistrat cu timpul de noua secunde si 63 de sutimi, ceea ce reprezinta un record olimpic.

Pe locul secund s-a clasat un alt jamaican, Yohan Blake (9.75), campionul mondial din 2011, iar medalia de bronz i-a revenit americanului Justin Gatlin (9.79).

×