x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vasile Stângă: "Mergem încrezători la Campionatul Mondial"

Vasile Stângă: "Mergem încrezători la Campionatul Mondial"

10 Ian 2011   •   16:23
Vasile Stângă: "Mergem încrezători la Campionatul Mondial"
Sursa foto: /Intact Images
145899-.jpgAntrenorul echipei naţionale de handbal masculin, Vasile Stângă, a declarat în această după-amiază, la revenirea în ţară după turneul de pregătire din Elveţia, că pleacă încrezător la Campionatul Mondial din Suedia, care va debuta joi.

"Noi suntem echipa surprizelor. Am început prost acest turneu, dar în ansamblu nu am jucat prost. Avem momente de cădere, de lipsă de concentrare şi luăm goluri foarte uşor. Ne întâlnim cu nişte echipe super-potente şi realizăm că mai avem mult de lucru, în tot handbalul românesc, nu numai la nivel de echipă naţională. Mergem la CM încrezători. Avem obiectiv să trecem de grupe, să ne clasăm în primele trei, cu toate că va fi foarte dificil. Echipa are potenţial, dar trebuie să se concentreze, iar obiectivul se poate realiza", a spus Stângă, pe Aeroportul Henri Coandă.

Tehnicianul a menţionat că Alexandru Csepreghi are şanse mici să participe la CM din Suedia după accidentarea suferită în ultimul meci al turneului elveţian: "Accidentarea lui Csepreghi e ghinionul cel mare, acum se va duce la un examen medical mai serios, să vedem ce are, şi după vom trage concluziile. Sunt şanse foarte puţine să mai prindă CM. A căzut urât, pe umăr şi a făcut o disjuncţie de umăr".

×