x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi BOX | Victorie de SENZAȚIE pentru Ronald Gavril

BOX | Victorie de SENZAȚIE pentru Ronald Gavril

01 Mai 2015   •   14:05
BOX | Victorie de SENZAȚIE pentru Ronald Gavril
Sursa foto: mayweatherpromotions.com

Boxerul român Ronald Gavril a obţinut a 12-a sa victorie la profesionişti, la puncte, în faţa mexicanului Oscar Riojas, într-un meci desfăşurat pe durata a opt reprize, la categoria supermijlocie, la Palms Casino Resort din Las Vegas.

Pugilistul de origine băcăuană (28 ani) a primit decizia în unanimitate (80-71 toţi cei trei arbitri judecători), după ce pe 28 martie pierduse pentru prima oară la profesionişti, în faţa lui Elvin Ayala, un boxer foarte experimentat, cu 28 victorii, 6 înfrângeri, un meci egal, informează Agerpres.

Ronald Gavril, care visează în continuare la un titlu mondial, a scris pe contul său de Facebook după meci: ''Mulţumesc tuturor fanilor mei care cred în mine şi, cum am promis, îmi voi continua drumul spre Centura Mondială''.

Adversarul lui Gavril, mexicanul Riojas a pierdut primul său meci la profesionişti, după ce le câştigase pe primele opt.

Ronald ''The Thrill'' Gavril face parte din echipa celebrului pugilist american Floyd Mayweather, care sâmbătă 2 mai va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, la Las Vegas, într-un meci istoric, în care vor fi puse în joc titlurile de campion mondial WBC, WBA şi WBO la categoria welter.  

×
Subiecte în articol: Ronald Gavril