x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vocea de la Eurosport

Vocea de la Eurosport

de Sorin Anghel    |    29 Noi 2007   •   00:00
Vocea de la Eurosport

Anul acesta, Eurosport in limba romănă implineşte zece ani de existenţă, perioadă in care iubitorii sporturilor de iarnă au putut urmări fiecare ediţie a Cupei Mondiale la Schi Alpin.


ISTORIC. Cel mai bun comentator pentru schi din echipa Eurosportului este Radu Savin (stănga, alături de Edit Miklos). "Locuiam pe lăngă Liceul «Iulia Haşdeu» din Bucureşti şi prindeam Canal 31, actualul Pro TV. Ei transmiteau atunci concursurile de schi şi făceau nişte greşeli atunci cănd comentau. Avănd sediul aproape de casa mea, m-am dus şi le-am spus ce nu e bine. Lor le-a plăcut ce le-am zis, ce le-am arătat şi mi-au propus să rămăn şi să lucrez pentru ei", işi povesteşte comentatorul inceputurile sale in televiziune. Mai tărziu a părăsit postul de televiziune din Bdul Pache Protopopescu şi a ajuns la Eurosport in limba romănă. Sezonul acesta va face echipă cu Emanuel Terzian, de la Realitatea TV, la fiecare etapă de Cupă Mondială transmisă in Romănia.


"Mi-am dorit să particip la o competiţie majoră ca schior. Nu mi-a ieşit, insă comentariile de la Eurosport sunt mai aproape de visul meu, să văd un romăn campion mondial"

Radu Savin

×
Subiecte în articol: ski express