x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ziua succeselor româneşti: Tecău, învingător la dublu la Casablanca!

Ziua succeselor româneşti: Tecău, învingător la dublu la Casablanca!

09 Apr 2011   •   22:51
Ziua succeselor româneşti: Tecău, învingător la dublu la Casablanca!
Sursa foto: /Getty Images

După ce Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi au devenit campioni europeni la gimnastică, iar Irina-Camelia Begu s-a calificat în finala turneului de tenis de la Marbella după ce a eliminat-o pe a doua favorită, rusoaica Svetalan Kuzneţova, Horia Tecău a câştigat, alături de suedezul Robert Lindstedt, proba de dublu din cadrul turneului de tenis de la Casablanca.

Favoriţi principali ai concursului de 450.000 de euro, Tecău şi Lindstedt au învins în finala de sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, cuplul Colin Fleming/Igor Zelenay (Marea Britanie/Slovacia). Pentru acest succes, perechea Tecău/Lindstedt va fi recompensată cu un cec de 22.000 de euro şi 250 de puncte ATP.

Aceasta a fost a patra finală la dublu disputată de jucătorul român în 2011, după ce le-a câştigat pe cele de la Acapulco (alături de Victor Hănescu) şi la Zagreb (alături de belgianul Dick Norman) şi a abandonat la Brisbane din cauza accidentării lui Lindstedt.

Reamintim că tot azi România a dat doi campioni europeni la gimnastică, prin Sandra Izbaşa şi Flavius Koczi. De asemenea, venită din calificări, Irina-Camelia Begu a furnizat o imensă surpriză, calificându-se în finala turneului de la Marbella după ce a eliminat-o pe a doua favorită, rusoaica Svetalan Kuzneţova!

×
Subiecte în articol: tenis sporturi horia tecau