x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Spre piaţa internă

Spre piaţa internă

de Mihai Igirosanu    |    17 Ian 2008   •   00:00
Spre piaţa internă

Din cauza rateurilor comise în negocierile cu câţiva fotbalişti străini, conducătorii roş-albaştrilor s-au reorientat către jucătorii reprezentativi din Liga 1.

STEAUA - Oferte pentru Karamyan şi Ljubinkovici


Din cauza rateurilor comise în negocierile cu câţiva fotbalişti străini, conducătorii roş-albaştrilor s-au reorientat către jucătorii reprezentativi din Liga 1.

Principala ţintă a Stelei o reprezintă transferul mijlocaşului armean al lui Poli Timişoara, Artiom Karamyan, care mai fusese dorit în Ghencea încă din perioada când evolua pentru Rapid. Din câte se pare, steliştii au demarat şi negocierile cu FC Vaslui pentru mijlocaşul ofensiv sârb, Marko Ljubinkovici.

 

TENTATIVE. Patronul Gigi Becali a demarat deja discuţiile cu omologul său de la Poli, Marian Iancu, iar acesta ar fi cerut un timp de gândire, deşi oficial a negat tratativele. “Nu se pune problema plecării acestui jucător la echipa bucureşteană”, a declarat ieri boss-ul bănăţean. Steaua ar fi dispusă să plătească pentru Karamyan în jur de 1,5 milioane de euro. De asemenea, roş-albaştrii mai sunt interesaţi de mijlocaşul Vasluiului, Marko Ljubinkovici, pentru care se pare că Steaua ar oferi două milioane de euro. Pe de altă parte, conform cotidialului El Pais, atacantul columbian dorit în Ghencea, Jose Moreno, se antrenează în prezent cu echipa America de Cali. Altfel, cotidianul britanic The Guardian a scris ieri că Aston Villa e dispusă să ofere 6,7 milioane de euro pentru stoperul Stelei, Dorin Goian. De asemenea, ziarul Birmingham Mail notează că “Goian, deşi fundaş, are reputaţie de marcator şi e dorit de managerul Martin O’ Neill în locul lui Gary Cahill”.

 

 

×
Subiecte în articol: sport