x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stan: "Am solicitat DNA Galaţi să verifice dacă Munteanu i-a trimis sms-uri lui Mititelu"

Stan: "Am solicitat DNA Galaţi să verifice dacă Munteanu i-a trimis sms-uri lui Mititelu"

25 Mai 2010   •   00:00

Marius Stan, directorul general al echipei Oţelul Galaţi, a declarat că a făcut demersuri atât la comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal, cât şi la DNA Galaţi pentru a verifica dacă antrenorul echipei, Dorinel Munteanu, i-a trimis sms-uri patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

"Consider că singurul mobil al acestor acuzaţii este faptul că Dorinel a avut curajul să dea în judecată nişte persoane din fotbalul românesc. Eu îl consider pe Dorinel deasupra oricăror bănuieli. Pentru a putea opri toate aceste speculaţii am făcut o adresă către DNA Galaţi, prin care solicităm răspunsuri ferme şi clare în această problemă. Sunt convins că această instituţie poate elucida foarte repede acest caz. Acele sms-uri, dacă există, pot fi verificate.

Până când nu vom primi un răspuns de la DNA cred că nu mai are rost să ne dăm cu toţii cu părerea. Dorinel se poate baza pe încrederea noastră. Dacă se va dovedi că acele sms-uri sunt reale ne vom despărţi de Dorinel, dar eu sunt convins că vom mai lucra mult timp de acum înainte", a declarat Marius Stan.

Şeful Oţelului a explicat şi convorbirile pe care el şi Dorinel Munteanu le-au avut în urmă cu ceva vreme cu patronul Universităţii Craiova. "M-a sunat domnul Mititelu înaintea partidei cu Pandurii pentru a-mi spune că meciul a fost blocat la casele de pariuri. I-am spus că Oţelul va juca doar pe teren.

Se pare că nu a înţeles mesajul meu şi, înaintea meciului cu Poli Iaşi, l-a sunat pe Dorinel Munteanu pentru a-i sugera ca echipa să joace corect, sugestie pe care nu am primit-o cu dragă inimă. Când Dorinel mi-a spus de acea discuţie l-am sunat pe Mititelu şi pe un ton nu tocmai călduros i-am transmis să-şi vadă de echipa lui şi să ne lase pe noi în pace", a mai adăugat Marius Stan.

×